headerlogo
headerlogo

GERUND DOOR VRIJWILLIGERS

De Dierencapel bestaat uitsluitend uit hardwerkende vrijwilligers

Wil je ook graag 'hands on' de Dierencapel steunen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Denk hierbij aan het voeren van de dieren, hokken schoonmaken en het terrein opknappen. Het moet allemaal gebeuren! Kortom: je bent veel met de dieren in contact en krijgt veel praktijkervaring.

Ben je meer van de organisatie etc.? Ook bij de Dierencapel moeten roosters worden ingepland, nieuwsbrieven worden geschreven, jaarverslagen worden uitgebracht. Het beheer en het bestuur van de Dierencapel bestaat vaak uit een vaste groep, maar je kunt altijd even informeren of we nog iemand zoeken voor op kantoor!

Heb je zelf idee├źn over hoe je De Dierencapel zou kunnen steunen? Neem dan contact met ons op via email of telefoon!

VACATURES BIJ DE DIERENCAPEL

Momenteel zijn wij op zoek naar hulp op diverse ochtenden: 9-13 uur en middagen: 13-17 uur. Dankjewel voor je interresse.

DONATIES AAN DE DIERENCAPEL

Draag je de Dierencapel een warm hart toe en wil je ons financieel steunen? Dat kun je doen door een gift in onze melkbus te doen als je de Dierencapel bezoekt. Maar wanneer je een donatie overmaakt op rekening-nr: NL67 INGB 0004469641 t.n.v. de Dierencapel en je adresgegevens erbij zet, kom je op onze donateurslijst. En donateurs van de Dierencapel ontvangen vier maal per jaar onze nieuwsbrief

Gelddonaties zijn erg welkom. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld de dierenartskosten betalen en het terrein opknappen. Maar ook het dagelijkse voer voor de dieren moet natuurlijk gewoon betaald worden! Als je een donatie aan ons stort en je adresgegevens vermeldt, krijg je viermaal per jaar onze leuke nieuwsbrief toegestuurd. Zo bent je altijd helemaal op de hoogte van de gebeurtenissen op de Dierencapel!

Donaties kunnen worden gestort op: NL67 INGB 0004 469 641 t.n.v. de Dierencapel

Geeft je liever een contante bijdrage? Op het terrein van de Dierencapel staat een melkbus bij de ingang. We zijn dankbaar voor elke bijdrage.

VOEDSEL OVER ?

Heb je iets te enthousiast boodschappen gedaan deze week? Voedsel weggooien is natuurlijk zonde. De dieren van de Dierencapel zijn heel blij met wat extra groente of fruit! Bij onze ingang hangt een mandje. Hierin kun je oud brood deponeren, of groente en fruit dat je niet op tijd gaat gebruiken.

Je kunt je overschot aan groente en fruit natuurlijk ook persoonlijk afgeven bij een van onze vrijwilligers!